Hyvin tarpeellisia hankintoja

Vannoutuneen tennaritytön on ollut hieman vaikeaa sopeutua ajatukseen purjehduskengistä. 80-luvun lapsi yhdistää ne mielessään välittömästi Leviksen viisnollaykkösiin, valkoisiin sukkiin, Lacosten pikeepaitaan ja Henry Lloydin vakosamettikauluksiseen kansitakkiin. Mikään edellämainituista ei ole yksinään mikään kamala juttu, mutta yhteen laitettuina, no, eivät muodosta mitään suosikkiasuani. Itse asiassa Henry Lloydin (nykyaikainen) kansitakki olisi varmasti tosi päheä. Sellaiset jätin toistaiseksi Venemessujen rekeille, mutta purjehduskengät ostin. Löysin nimittäin sellaiset, jotka eivät palauta välittömästi verkkokalvoille niitä Vagabondin nahkapurkkareita, joiden nauhat kuului laittaa sellaisille solmuille.




Norpalle sopii norppatiskiaine. Tämän pesuaineen pitäisi olla hellävaraista herkälle Itämerelle, joten se sai kunnian olla yksi ensimmäisistä venehankinnoista. Koska veneessä on pikkuruinen keittiö ja siis tiskausmahdollisuus, haluan ilman muuta käyttää kunnon astioita ja aterimia kertisten sijaan, muoviroskaa tässä maailmassa on jo ihan tarpeeksi.



Astiasto onkin siis kevään aikana hankintalistalla. Haussa on muovinen, raikas ja tyylikäs setti. Miten tämä aika ennen veneen veteen saamista tuntuu niin ostospainotteiselta? Tavaran kanssa on hyvä elää, vai miten se meni... No, joka tapauksessa kaikenlaista ostosta tulen varmasti ennen toukokuuta esittelemään. Stay tuned.

Kommentit