lauantai 3. joulukuuta 2011

Himihimihimi
En ole uppoutunut kokonaan jouluhimistelyyn vaan olen tehnyt välillä töitäkin. Olen yrittänyt nauttia täysillä jokaisesta joulukuun hetkestä, tämä kuukausi menee aina niin kamalan nopeasti. Olen laittanut lisää koristeita ja kuunnellut jo kunnon joululaulujakin. Sain viime vuonna isältäni The Priestsin joululevyn, joka on ollut suosikkini tänä vuonna. Levyllä kolme pappia laulaa klassisia joululauluja. Isäni valitsi levyn minulle kahdesta syystä. Toinen on se, että sovitukset olivat hänen mielestään todella kauniita. Oikeassahan hän oli, ne ovat aivan ihania. Toinen syy on se, että levyllä on yksi ensimmäisiä suosikkilaulujani lapsuudestani, nimittäin Away In a Manger. Asuimme lapsuudessani ensin Lontoossa ja sitten Los Angelesissa. Jälkimmäisessä opettelin sitten taloyhtiön altaassa uimaan. opettajakseni sain kilpauimari Trician, joka pyysi minua valitsemaan lempilauluni ja sen tahdissa harjoiteltaisiin kroolia. 4-vuotias Norppa valitsi tämän.


Joulun suunnitelmat ovat vielä vähän auki, mutta sellainen on meille ominaista. Työelämä tuntuu olevan jotenkin niin kamalan aikataulutettua, että vapaa-aikanamme tuppaamme olemaan hyvin spontaaneja. Talvilomalle, joka on sekin tässä vielä ennen joulua, olemme sentään tehneet vähän suunnitelmia. Käväisemme ainakin Levillä (Kyllä, minä antihiihtäjä, olen lähdössä ihan innoissani!) ja pidämme pienimuotoiset pikkujoulut.
Pikkujouluja silmällä pitäen keittiön nurkassa odottaa kasa jouluisia muffinsivuokia ja -koristeita. Menu tullee olemaan jotain jouluista, mutta ei jouluruokaa. Kaikki eivät mahdu ruokapöydän ympärille, muutama easy going -resepti pyörii päässä.

Kuvat ovat ihan keltaisia. Syitä tähänkin on todennäköisesti kaksi. Toinen on se, että salamani ei enää inahdakaan. Toinen on se, että todennäköisesti kameran säädöt ovat jotenkin, miten ei pitäisi. Delegoin ongelmanratkaisun joko miehelleni tai isälleni, kunhan ennätän. Miehen tekosia on myös Fazerin suklaakalenteri, joka odotti minua kotona marraskuun vikana päivänä, kun tulin töistä.

5 kommenttia:

 1. Ihana joulutunnelma! Pikkujouluja kovasti odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä jo ihanasti jouluista! Olet oikeassa noiden käpyjen suhteen, ne näyttää tosi kauniilta ja tuovat tunnelmaa.

  VastaaPoista
 3. Hanna-K: Mäkin odotan meidän pikkujouluja jo ihan tosi paljon! Enää pari päivää!

  Annimanni: Meillä on ihantäydet joulutohinat päällä. Ja jep, käpyteema jatkuu ties kuinkamonetta vuotta putkeen. Kävyt on parhaita!

  VastaaPoista
 4. Täh. Miten mä en oo ennen kuullut että oot asunut myös LA:ssä?

  No anyway, onpa sulla kaauniita palloja. Niin ja kuvien lämmin sävy on kai ihan sitä vaan että valo kuvata ilman salamaa ei sisätiloissa tähän aikaan vuodesta enää ole. Varsinkaan jos kuvaat käsivaralla.

  VastaaPoista
 5. Jona: Ei ole varmaan vain tullut koskaan puheeksi. Ei me siellä kauaa ennätetykään asua. Ja joo, kuvaan käsivaralla. Harvoin jaksan viritellä jalustaa, niin eipä voi paljoa valotusaikojen kanssa pelata.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!