torstai 30. elokuuta 2012

Myydään!

Tässä postauksessa keväällä esittelin neopreenisaappaat, jotka ostin itselleni korkein toivein kylmiä kevät- ja syyspurjehduksia varten. Lupasin kesän mittaan kertoa, miten toiveeni täyttyivät. Valitettavasti minulle eivät vielä ihan nämäkään kengät riittäneet. Minulla ei ole mitään ääreisverenkiertoa whatsoever, mutta kenelle tahansa muulle, joka on joskus nähnyt veren kiertävän jaloissaan, nämä ovat varmasti todella hyvät saappaat. Itse palasin käyttämään UGGeja, jotka eivät ole mikään optimaalinen ratkaisu, mutta ainoat kengät universumin historiassa, jotka ovat pitäneet jalkani lämpiminä kaikissa olosuhteissa.

Koko on 39, mutta se on aika nafti. Oma normaali kengänkokoni on 37,5. Saan näihin alle neopreenisukat ja villasukat, mutta sitten on jo tosi ahdasta. Kengät ovat erittäin hyvät jalassa ja niillä kävelee ihan ilokseen. Pohjat ovat todella pitävät kosteallakin kannella ja vaikka ne ovat mustat, purjeveneen kanteen ei jäänyt yhden yhtä viirua näistä. Saappaat on ostettu Bear and Waterista ja niitä on käytetty vain muutaman kerran. Korostan vielä, että minun varpaani ovat oikeasti poikkeuksellisen herkät palelemaan. Olen varmana lapsena palelluttanut ne heppatallilla niin moneen kertaan, että kaikki toivo on mennyttä. Normaalit ihmiset käyttävät näitä saappaita ilman sukkia kylmilläkin keleillä.

Hintapyyntö saappaista on 50 euroa. Voin toki postittaa ne, jolloin ostaja maksaa postikulut. Saappaat voi myös noutaa täältä Helsingistä. Tarjoukset sivupalkin sähköpostiosoitteeseen, kommenttiboksissa vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!