lauantai 25. elokuuta 2012

Ruutuja ja nenäliinoja


Ensin ne olivat iloisia ja lämmittäviä ruutuja merellä. Ilma oli raikas ja viikko tuntui mitä parhaimmalta. Mitä nyt miestä vaivasi flunssa.


Hyvä fiilis jatkui ja kävin opinto-oikeuden palautuksen valmistuttua yliopistolla ilmoittautumassa läsnäolevaksi. Tunsin itseni vähemmän vanhaksi kuin luulin ja koin jopa hengenheimolaisuutta, kun eräällä tytöllä oli sama laukku ja samanlaiset silmälasit kuin minulla.


Miehen flunssa sen sijaan alkoi muuttua eeppiseksi. Se ei vain loppunut. Pidimme parantavan leffaillan. Minkään ei pitäisi toimia paremmin kuin ruotsalaisdekkarin ja herkkujen.Eeppinen flunssa ei lannistunut vaan tarttui minuunkin. Päällä on kotivaatteita tästä varmaan hamaan ikuisuuteen asti. Onneksi olen viime aikoina oppinut täältä, täältä ja täältä, että collegehan on itse asiassa ihan muodikas. Muotitekoni kumosin kuitenkin lähtemällä ruokakauppaan nuo leggingsit jalassa. Tuossa lyhyessä paidassa. Ja lyhyessä takissa.


Tämän viikonlopun ohjelmassa on yrittää välttää seinien kaatumista päälle etsimällä vaatekaapin syövereistä valmiiksi esille syksyn suosikit. Tiedän, että siellä jossain on lisää viininpunaista. Aion myös käydä läpi takkini ja antaa niille vähän TLC:tä. Nenäliina kädessä, tottakai. Niisk. Yritän myös olla miettimättä sitä, että viikon päästä olisi se Midnight Run ja että ainakin miehelläni tämä viheliäinen tauti on kestänyt jo reilusti yli viikon. 

10 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista Söderskärin kuvista ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Flunssa ei ole koskaan kiva, mutta nyt ajankohta on kyllä harvinaisen huono. Kuvissa on ihana fiilis taustatiedoista huolimatta. :) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Ää, flunssa vaivasi pitkään, itse asiassa tosi pitkään, täälläkin, mutta nyt taidan viimein uskaltaa julistaa sen menneeksi. Paranemista jos sitä vielä tarvitset, ja syysasuja on kiva katsoa :).

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista. Siippa on ollut on-off kipeänä jo reilun viikon.
  Meiltä noin somia kuvia ei saa kun toinen ei halua olla viltin alla kun kuulemma tulee liian kuuma :( Koita siinä sitten yhdessä niiskuttaa ..

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä flunssan kanssa! Itselleni se tarttui melkeinpä välittömästi töihin paluun myötä, kiitos oppilaiden ;) Viikon verran olen niiskutellut, nyt helpottaa jo.

  Kivoja asuja!

  -Aino

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista. Meilläkin sairastetaan. Mun veli just sanoi, että joku virusinfektio on liikkeellä.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin yksi niiskuneiti ilmoittautuu. Ja just nyt ei tosiaankaan ois aikaa millekään syysflunssille. Pikaista paranemista!:)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti tauti jo helpottaa!

  VastaaPoista
 9. Voi että, noin moni teistäkin sairastaa! Pikaista paranemista ja tsemppiä kohtalotovereille ja kiitokset toivotuksista muille! <3 Menen niistämään.

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!