sunnuntai 5. elokuuta 2012

Yeah!


Nyt se tapahtui. Satojen kilsojen, satojen nieltyjen hyönteisten, satojen kirosanojen ja kymmenien epänaisellisten räkimisten jälkeen juoksin kympin alle tuntiin. Ihan mahtava fiilis! Nyt tiedän, että pystyn siihen ja voin juosta ihania nautiskelulenkkejä vailla paineita Midnight Runiin asti. Jos tätä purkausta sattumalta lukee se nuori mies, jonka peesissä juoksin viimeisen kilometrin, ota vastaan nöyrimmät pahoitteluni kintereilläsi huohottamisesta. 

Mulla oli lenkillä ensimmäistä kertaa käytössä uusi soittolista, joten sekin tuli täten todistettua toimivaksi. Siinä on muutama suosikki edelliseltä listalta ja paljon uutta. Poppia riittää reiluksi tunniksi. 


Jipii, tekisi mieli lähteä heti uudestaan lenkille. Endorfiinit on parasta. Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

P.S. Nyt, kun tähän hehkutuksen makuun pääsin, niin on pakko vähän leijua yhdellä jutulla. Multa kysyttiin pari viikkoa sitten paperit Alkossa! Kiitos universumi.

14 kommenttia:

 1. Jee, hyvä sinä!!!

  Näkyykö kateudesta vihreä naamani sinne asti? Mä pystyn tällä hetkellä juoksemaan noin 100 metriä kivutta, joten olisi varmaan turhan mahtipontista uhota tähän, että perässä tullaan (ryömitään?)...

  VastaaPoista
 2. Upeeta, hienoa! Varmasti mahtava tunne :)

  VastaaPoista
 3. Loistavaa! Sohvaperuna onnittelee!

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa blogissasi ja täytyi heti klikkautua lukijaksi, kun näyttää niin hyvältä. Olenhan itsekin purjehtimisesta haaveileva hölkkäilijä :)

  VastaaPoista
 5. Way to go Norppa! Varmasti mahtava fiilis :)

  VastaaPoista
 6. Pihlajasaaren reissulla juuri miehellesi ihailin asioihin paneutumisen taitoasi. Mahtavalla tavalla laitat itsesi likoon asettamalla tavoitteita ja pyrkimällä niitä kohti. Huippua! Hyvä Norppa!

  VastaaPoista
 7. Hyvä tyttö!!
  Huomasitko Lotta Backlundin blogista vinkkejä biisilistalle? Kunhan saan itseni kuntoon ja lomat lusittua lähtee tossut tutkimaan taas Oulun maastoja. Taidanpa muutaman biisin poimia sunkin listalta viihdyttämään matkan tekoa.

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa Norppasein! Ja mikäs juostessa noin hyvän biisilistan kanssa, me like.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut ja kiitokset tästä myötäonnistumisen tunteesta!

  VastaaPoista
 10. Elina: 100 metriä on parempi kuin ei mitään! Kyllä se siitä, iloisella mielellä ja itselleen armollisesti. :)

  Päivi: Kiitti! On kyllä ihan mahtavan upea tunne.

  Emppu: Kiitos, kaunokainen peruna!

  Mervi: Voi, miten kivaa! Tervetuloa oikein paljon! :)

  Pandice: Thanks! Ihan supersiistiä!

  Hanna-K: No ihan tasan samat sanat voisi sanoa sustakin, opiskeluidoli! :)

  Tickler: En, itse asiassa en ole koksaan koko blogissa käynytkään. Ilmeisesti jotain samankaltaisuuksia siis? Mä saan pääasiassa mun inspiraation Bassoradiosta. :D

  Nelli: Thanks, thanks! :) Mä ajattelinkin, että osa noista biiseistä olisi varmaan sunkin makuun. :)

  Merenneito: Kiitos ja kivaa, että säkin sait onnistumisen fiiliksen. :)

  VastaaPoista
 11. Hah! Oot Norppa huippu :) Onnittelut täältä myös! Onnistuneet lenkit on parhautta, niistä saa aina hurjasti intoa!
  Ja totta! Miten mieltä lämmittääkään kun myyjä haluaa tarkistaa iän kassalla! Sama kävi mulle Alepan kassalla perjantaina kun ostin muutaman oluen. Arvio siis heitti noin kymmenellä vuodella. Tanssin kaupasta ulos! :D

  Kiitos vielä kivasta blogista. Olen jonkun hetken jo lueskellut juttujasi ja tykkään kovasti! :) Oletko tehnyt juttua jo siitä miten maakrapu pääsee purjehduksessa alkuun? Taidanpa selailla aikaisempia kirjoituksiasi, siellä on varmasti vinkkejä. Jos teitä vaivaa metrikuume niin täällä on vakava purkkarikuume! Mietityttää vain että millaisella kokemuksella uskaltaisi lähteä shoppailemaan omaa purkkaria... veneilykokemusta on mutta purjeveneessä menisi äkkiä sormi suuhun. :)

  Terkuin, Elviira

  VastaaPoista
 12. Vautsivau!! Ja endorfiinit on, lenkin jälkeen jaksaa siivota vaikka koko huushollin.: ) Ehkä seuraavalla kerralla lähdetäänkin täällä lenkille...

  VastaaPoista
 13. Elviira: Voi kiitos ihanasta kommentistasi ja tosi kivaa, kun tykkäät blogista! :) Mäkin totesin, että elän sillä papereiden kysymisellä loppuvuoden. :D

  Mun mielestä kannattaa ehdottomasti aloittaa siitä, että käy purjehduskurssin. Tietty siitä, että on ollut vesillä ylipäätään, on apua. Purjehdus on kuitenkin vähän erilaista kuin moottoriveneily. Kurssilla selviää, että onko se sitten omaan makuun vai ei. :) Blogin alkupäästä löytyy paljon mun fiiliksiä siitä aloittamisesta, mutta mä laitan juttuidean kypsymään. Jospa saisin jonkun nollasta ässäksi -postauksen aikaiseksi jossain kohtaa. :)

  Kaitaliina: Jee, lähdetään vaan! Ehkä. Jos ei ole 38 astetta lämmintä, tai jotain. :D

  VastaaPoista
 14. Mahtavaa!! teki heti mieli lähteä lenkille.. alkoon ;)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!