maanantai 14. tammikuuta 2013

It's in the bag


Olisi se vain hienoa olla niin järjestelmällinen, että omistaisi kameralaukun, jossa putket, muistikortit sun muut tarvikkeet olisivat oordnungissa. Oma systeemini on aavistuksen verran boheemimpi. Jokainen laukku on kameralaukku. 


Se, mitä teen objektiiveille ja kameralle, on tosi yksinkertaista ja toimivaa. Kietaisen ne huivien sisään. Huivit ovat jotain ties mistä markalla ostettuja, joten niitä ei todellakaan sureta ryttäillä. 


 Siellä ne sitten ovat, sulassa sovussa meikkipussit, käsirasvat sun muute kameratarvikkeiden kanssa. 


Kunhan ei vain kävisi niin kuin perjantaina kävi. Vesipullo laukesi. Huomasin sen lauantaina. Pullo ei ollut ollut tyhjä. Kiva. 

Taidan silti pitäytyä tässä systeemissä, pitäähän elämässä jotain jännitystä olla. 

13 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta jätän vasta nyt ensimmäisen kommentin.

  Kirjoitat todella kivasti ja blogiasi on mukava lukea!

  Aurinkoista viikkoa!

  Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka ja tosi kivaa, kun olet lukijana! :)

   Sitä samaa!

   Poista
 2. Voi apua! Niin kauhistuttava juttu, että sain kamalan hihityskohtauksen, sorry! :O Pelkään aina, että kamera kolahtaa, vaikka sitä yritän kovin suojailla. Ehkäpä vesivahinkoja vastaan vois harkita vielä muovipussia kamerapussukan suojaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä voisi... Mä en itse asiassa kanna vesipulloa mukanani kovinkaan usein ja tän jälkeen vielä vähemmän! :D

   Poista
 3. Minulle on käynyt kahdesti tuo vesipulloepisodi, mummon vanha nahkalaukku päästi veden läpi ja laukun pintaan tuli jälki, ei muita vaurioita. Lumi-laukusta vesipullon sisältö ei tullutkaan nahan "läpi" vaan jäi lillumaan sisälle, silloin meni puhelin vaihtoon. Minulla on usein koko elämä laukussa, esim. treenivehkeet, ja pahimpia ovatkin sellaiset "treenijuomapullot", joissa on se hampailla avattava nokka, jää itsellä näköjään helposti auki... Mutta aivan oikein, pitää elämässä jännitystä olla.
  Olivatko kamera ja objektiivi mukana kun pullo hajosi?
  Hyvää viikkoa,
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi, onneksi, onneksi kamera ja putket eivät olleet nyt laukussa, joten ainoa, joka kärsi tuhoja, oli laukku itse. Ja luulen, että nekin tuhot saa kyllä korjattua.

   Ne treenijuomapullot ovat kyllä ihan vihoviimeisiä!

   Sitä samaa sulle!

   Poista
 4. Köh, minäkin tunnustan olevani oikea malliesimerkki kameran kuljettamisen suhteen. Pikku-PENini on nimittäin laukun pohjalla usein ihan vain sellaisenaan tai korkeintaan Haman suojapussukkaan kääräistynä. Jokainen laukku on kameralaukku, tykkään tuosta logiikasta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o... Mun kamera on kyllä sen näköinen, että sitä on todella käytetty. Laitetaan tää vaikka näin. :D

   Poista
 5. Heh, ja vaikka kuinka tuollaiset tyylikkään ja ihan kameran kanniskeluun tarkoitetun laukun omistankin, niin ovat nämä mainitsemasi keinot tarpeen. Sillä kuka nainen nyt yhdellä veskalla selviää? Ja jos sanotaan, että tyyli ennen kaikkea, niin joskus se vaatii uhrauksia, mikä saattaa olla uhka kameran turvallisuudelle.

  Eipä silti, olen iloinen Kelly Mooren kameralaukustani, sillä toisinaan on myös älyttömän kiva saada kamera vauhdilla ulos laukusta ja olla miettimättä sen turvallisuutta. Ja hartiavaivat kiittävät siinä sivussa, sillä on sitä vaan aika paljon mukavampi kantaa :)

  Mukavaa viikon jatkoa!
  -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, tyyli ennen kaikkea todellakin! :D

   Sun laukku olikin kyllä hieno. Ja sinne ei tosiaan mikään vesipullo laukea.

   Samaa sinne!

   Poista
 6. Sä sentään kiedot kameran huiviin, mulla se on vaan laukussa. Vahinkoja onneksi ei ole vielä käynyt (tässä kohtaa pitäisi varmaan koputtaa puuta).
  On mulla kamera reppukin, mutta ei se vaan lähde mukaan. Paljon kivempi raahata Mulberryssä kameraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ihan aina jaksa, mutta joskus... Toisaalta, käyttötavaraahan kameratkin ovat, mun mielestä kannattaa kuljettaa niitä niin, että tulee sitten käytettyä myös. :)

   Poista
 7. Mie en jaksa painavia nahkaväskyjä kyynärtaipeessa roikottaa ja melko sporttisesti mennään muutenkin, joten kameralle hommasin sellasen käsilaukun mihin mahtuu muutkin kamat (lompakko, puhelin, muistikirja yms. miljoonat muut) mukaan. Käet pitää näes olla vapaana ja laukku olan yli heitettynä. Tässä mallissa siis pehmustettu osio (tietokoneelle oikeesti mut eos40D uppoo hyvin) kameraa varten ja muuta tilaa sit normikamoille, suosittelen kelle tyyli vaan nappaa! Ei kyllä luonnossa ihan noin jäykän näköinen.

  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/online-laukku-037057-999

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!