sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Life is short, buy the shoes!


 Se tavallinen tarina. Toinen sanoo, että hei mennäänkö käymään jossain kaupassa, haluan katsoa sieltä jotain. Itse sitä menee vain seuraksi. Itse poistuu ostoskassin kanssa, se kauppaa ehdottanut tyhjin käsin.  Tämä pyytämättä ja yllättäen tullut onnenkantamoinen teki minut kuitenkin hyvin tyytyväiseksi. Olin jo pitkään yrittänyt katsella sillä silmällä tämän tyylisiä kenkiä nähtyäni sellaiset jossain muotilehdessä jokunen vuosi sitten. Yhdet jo bongasinkin syksyllä See by Chloélta. Ne maksoivat Century 21:ssäkin yli 200 dollaria, enkä sitten kuitenkaan halunnut niitä ihan niin paljon. Sopuhintaisemmat menopelit löytyivät Espritin alesta. 
Kapeiden housujen kanssa ajattelin uutukaisiani yhdistellä. Että tulisi joskus käytettyä muutakin kuin niitä UGGeja. Nahkasaapasasia käsiteltiin jo, näihin mahtuvat sisään järeämmät sukat. 


Pohjakin on aika järeä, eristää varmasti lämpöä sekin. Arvelen sen olevan sopivan pitävä myös minunlaiselleni, öh, kommeltajalle, jolle aina sattuu ja tapahtuu. Kerroinko jo siitä, kun limupullo tippui täynnä jauhelihakastiketta olevaan paistinpannuun? Kastiketta oli sitten katossa asti. Et silleen. 

Kommentteihin vastailu saattaa muuten vähän hidastella, koska iPad. Pahoittelut, korjaan tilanteen, kunhan palaan reissusta!

16 kommenttia:

 1. Wau, kengät ovat hienot, ihanat! Parhaat löydöt tulee juuri silloin kun ei etsi mitään. Hauskaa reissua
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ja kiitti! Se on kyllä ihan totta, että jos oikein etsii jotain, niin ei varmasti löydä. :D

   Poista
 2. ihanat! nyt iski akuutti kenkäkateus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkä näitä löytyisi vielä Espritiltä?

   Poista
 3. Mahtavat! Noi näyttää oikeesti Suomen talveen sopivilta korkkareilta.;)

  VastaaPoista
 4. Kenkiä ei ole koskaan liikaa!

  Mama L

  VastaaPoista
 5. No todellakin järkevän oloiset korkkarit Suomen talveen. Vähän nyt itseäkin houkuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan! Hyvä löytö olivat. :)

   Poista
 6. Tosi hienot kengät! Glorian juttu ja kuva oli kivat, kyllä olit ihan itsesi näköinen: ) ja sun sormukset on ihanat!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosi paljon. :) Kaikista kolmesta kohteliaisuudesta. :)

   Poista
 7. Ihanat! Hinta? Ja mistä noi löyty ja jäikö niitäsinne vielä?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 65,90€, Forumin Esprit ja jäi ainakin yhdet vielä. :D

   Poista
 8. Heippa!

  Löysin blogiisi Glorian jutun kautta, en tosin tiedä lukiko tämä osoitekin ihan siinä vai miten se nyt meni.. :)
  Tuli lueskeltua tätä läpi aika paljonkin, tosi kivoja juttuja. Toivottavasti saat unelma-ammattisi toteutettua jos tuo lentely ei nyt sitä ihan sitten olekaan. Koirajutuista pidin erityisesti kun koiraihminen itsekin olen. Se vaan pisti silmään, kun puhuit tuon rodun vaatimasta liikunnan määrästä ja aktivoinnista.. n. 2h liikuntaa päivässä on ihan määrä, jonka jokaisen koiran tulisi saada, ei mitenkään erityisen paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, jos löysit sitä kautta tänne! Hauskaa saada uusia lukijoita. :)

   Mäkin toivon kovasti, että uusi ura jossain kohtaa urkenee, vaikkei nykyisessäkään mitään vikaa ole. Aikansa kutakin, tuumaan vain. :)

   Tuo kaksi tuntia riippuu varmaan kanssa aika lailla intensiteetistäkin. Kaupunkikoiralle, joka käy lähinnä koirapuistossa, tuo varmaan onkin aika vähän. Tämä meidän metsävuffe taas vetää umpihangessa hippulat vinkuen ja jahtaa oravia... Ja tietty yksilöllisiä juttujahan nuo ovat, omat puheet värittyvät niin sen oman yksilön mukaan. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!