torstai 2. toukokuuta 2013

Singapore Style

Singapore Style


Tuttuun tapaan harrastin Sinpaporessa myös tyylibongailuja. Niin paikalliset kuin länkkäritkin tuntuivat pukeutuvan hyvin samanlaisen kaavan mukaan. Eniten näkyi tyttömäisiä, lyhyitä mekkoja yhdistettyinä joko kiilakorkosandaaleihin, ballerinoihin tai mataliin sandaaleihin. Tämä on tietysti aika käytännöllistä - helteessä mukavuus nousee arvoonsa, kun varpaat turpoavat nakkimakkaroiksi. Mekko ei ollut kenelläkään kovin tiukka ja tyköistuva, syyksi veikkaan samaista lämpölaajenemista.

Singapore Style 3

Laukut olivat melkein poikkeuksetta arvokkaita laatulaukkuja. Asusteet olivat pääsääntöisesti hyvin matchy-matchy. 


Pukeutuminen tietysti vaihtelee varmasti paljon kaupunginosan mukaan, mutta minulta jäivät kokonaan bongaamatta boheemit pukeutujat. Ja trikoita juoksulenkkareihin yhdistettynä? Ei todellakaan! Tyyli oli hyvin huoliteltua ja sievää. Ihailen sellaista aina ja taisin saada vähän inspiraatiota omankin kaapinsisällön yhdistelyyn. Ainakin vappuasu oli jo hieman Singiksestä ajatusta saanut.

Translation: Street style in Singapore was very sweet and girlie. Lots of short dresses, sandals and wedges. Oh, and an expensive bag. Everyone was carrying one!

20 kommenttia:

 1. Kivan kollaasin olet kerännyt. kaikki miellyttivät.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kollaaseja! Etenkin toi keskimmäinen.. Mä niin tarvitsisin ton mekon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mekko on kyllä ihana! Tosin tykkään kyllä ekan kuvan pitsimekostakin tosi paljon.... :)

   Poista
 3. Mä luulen, että mun tyyli on kohta sama eli löysää ja kevyttä... Ensi viikoksi on taas luvattu 27-30 astetta, joten pikkuhiljaa alkaa lämpötilat nousta sinne 35 asteen tienoolle. Ei tule kyllä tosiaan silloin mieleenkään pukeutua mihinkään kireään nakinkuoreen. Sen verran raskasta se 38 astetta elokuussa on... Pari sandaalit voisi hankkia eikä tuo Miu Miun baltsutkaan huonot ole. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä päin on kyllä elokuussa aika hottoa. Miu Miun ballerinat on todella kauniit, olen ihaillut niitä Polyvoressa kuukausitolkulla! :)

   Poista
 4. Mä olen aivan sekaisin viikonpäivistä näin keskelle viikkoa sattuneen vapaapäivän jälkeen. Tulin lukemaan purjehdusmaanantain juttua, mutta sainkin asuvinkkejä :) No ei se mitään, tarpeen ne on nekin ;) Mun suosikki oli tuo pitsimekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, munkin piti vähän miettiä aamun koirakävelyllä, että mikä ihmeen päivä tänään oikein onkaan.

   Pitsimekko taisi olla munkin suosikki. :)

   Poista
 5. Huomasin Lontoossa saman, flatit ja wedget pitää edelleen pintansa sneaker manian lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepulis, näin on! Kenkämuoti on aika ihanaa just nyt! :)

   Poista
 6. Ihania kollaaseja! Muistan ihailleeni tyylikkäitä Singaporen naisia, kun itse siinä vieressä vähemmän tyylikkäänä ihan hikihatussa astelin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, miten he voivatkin olla niin hehkeitä, kun itse on ihan naama punaisena ja hikisenä? :D

   Poista
 7. Voi nam, Singaporelaisten tyyli kuulostaa ihanalta! Söpöt mekot ja baltsut, ei voi mennä pieleen.. Ihanaa kun jaat näitä tyylibongauksia meillekin, nää on mun lemppareita! Kerkeätkö koskaan ottamaan kuvia upeista tyyleistä kaduilla, sellaisiakin olisi kiva nähdä jos sulta löytyy?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kieltämättä aika varmoja onnistumisen aineksia. :) Ei multa löydy omia kuvia katutyylistä, mutta voisihan niitä alkaa ottaa. Pitää katsoa joskus, jos bongaan jotain oikein makeita asuja. :)

   Poista
 8. Huomasitko, että singaporelaiset käyttävät harvoin aurinkolaseja? Itselläni meni pari matkaa ennen kuin huomasin sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut, en ollenkaan! Mutta nyt kun sanot, niin ehkä näinkin tosiaan aurinkolaseja vain länkkäreiden päässä.

   Poista
 9. Voi shoppailun autuutta Singiksessa. Itselläni shoppailu pysyy yleensä aika hyvin hallinnassa, mutta tuossa kaupungissa homma lähti totaalisesti laukalle jo ensimmäisenä päivänä. Ja tulee usein muisteltua, kuinka ihanaa, vaivatonta, ja "täydellistä" shoppailu kyseisessä kaupungissa onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin jotenkin huomaavinani, että joku megaostari löytyi melkein joka kulmalta. Mä en itse shoppaillut yhtään, mutta laitoin kyllä tulevaisuutta varten mieleen erinäisiä koordinaatteja...

   Poista
 10. Singiksen muoti on ehdottomasti mun mieleeni. Brunettena, valkkaisin viimeisen asun, vaikka kaikki ovat ihania. Tummansininen vaan ei käy mulle, jos ei farkkuja lasketa.
  Singiksen naiset ovat siroja ja pukeutuvat kauniisti olematta kuitenkaan övereitä. Nakkivarpaat eivät sovi pikkukenkiin, eivätkä pallero nilkat näytä sen kivemmilta. Tässä onkin ikuinen kenkä ongelma siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Singiksessä, kuten monessa muussakin Aasian kaupungissa, naiset tosiaan ovat niin siroja ja nukkemaisia, että heille sopii tuollainen tyyli niin täydellisesti. Moni heidän mekkonsa näyttäisi mun päällä lähinnä irvokkaalta, mutta kivaa se on ihastella tietty kauniita vaatteita muiden päällä. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!