torstai 19. joulukuuta 2013

Christmas, part 1


Meidän jouluturneemme ensimmäinen osa starttaa huomenna. Tulen kyllä kertomaan välikuulumiset vielä ennen joulua ainakin Viikkokatsauksen muodossa sunnuntaina. Siltä varalta kuitenkin, että te ihanaiset ennätätte karata joulun viettoon sillä välin, haluan toivottaa teille aivan upean mahtavaa, herkullista, rauhallista ja kaikki toiveenne täyttävää joulua! Laivakoira haluaa myös välittää märät ja yllättävät naamapusut silloin kun sitä vähiten odotatte. 

Täällä mennään hyvillä fiiliksillä - Huuma nimittäin saavutti minimitavoitteensa jo eilen ja näin varmistui se, että se todella ilmestyy. Jauuuuuuhhh! Ja koska Huuma-seminaarinkin toteutuminen varmistui samalla, varmistui myös ainakin yksi tilaisuus, jossa käyttää paljettihousuja. Kyllä!

Nauttikaa, kamut!

Translation: It's the most wonderful time of the year. Enjoy and happy holidays!

15 kommenttia:

 1. Ihana kuva!!! Rakastaakos laivis muuten myös paketteja, niiden pakkaamista ja avaamista, rapinaa? Meillä on ihan joulun kohokohta, kun pääsee työntämään nenäänsä jokaisen pakettiin. Omatkin paketit on kivoja, mutta yhtä kivaa on ihmetellä toisten lahjojen avaamista. T. toinen parsonin omistaja

  VastaaPoista
 2. Kiitos, samoin sinulle Norppa! Vietä ihana joulu miehesi kanssa, missä ikinä lienettekin :) terv, MarikA

  VastaaPoista
 3. Mukavaa joulunaikaa Norppa ja Laivis!

  VastaaPoista
 4. Hurmaava kuva todellakin! Kiitos blogistasi ja joulutoivotuksistasi. Oli jälleen mielenkiintoista lukea My 2013 postauksesi. Aion tehdä sen itsekin ennen vuoden loppua, heti, kun ehdin. Onneksi olkoon Huuman menestyksestä! Olkoon myös teidän joulunne onnistunut! Laivakoiralle rapsutuksia aina kun hän niitä odottaa ja vähän muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ja ihanaa joulua myös sinulle, miehellesi ja tietenkin Laivakoiralle! Jään innolla odottamaan Huuma-lehden ilmestymistä, hienoa että onnistuitte tavoitteessa :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, onnea paljon teille Huumalaisille! :)
  Oletko muuten nähnyt tämän:http://vimeo.com/81750146
  Ja hyvää joulua myös sinulle, Laivikselle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 7. Iloista Joulua ja Onnellista Vuotta 2014!


  t.Susse

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulunaikaa teille kaikille ja mahtavaa, että Huuma onnistui! Amelie

  VastaaPoista
 9. Voi söpöliini-Laivis, ihana kuva! :) Mahtavaa, että Huuma toteutuu - onnittelut koko Huuman porukalle! Tuota sinun My 2013 oli kiva lukea, ja mun silmääni erityisen hieno homma tuo Båtin kipparointi. Tiedän omasta kokemuksesta, että tilanne on aikast jännittävä, mutta voi wau sitä adrenaliinikuohua jälkikäteen, kohotan maljan kaikille naiskippareille!! :D

  Oikein rentouttavaa ja mukavaa joulunaikaa koko teidän perheelle (Laivikselle tietty erityisrapsutukset, pusut ja nakinpalat)! ;)
  T. Salla

  VastaaPoista
 10. Ihanaa joulunaikaa koko perheelle, ja mukavaa jouluista rengasmatkaa. :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää joulua teille ja onnea tulevaan vuoteen!
  Vuosi 2014 onkin hyvä aloittaa Huumaa odotellessa :)
  -tintti
  ps.mistä ne sun nimikkopöksyt löytyi? jos vaikka repäsis itsekin!

  VastaaPoista
 12. Hei hyvää joulua ja rentouttavaa lomaa kans sinne :-)

  VastaaPoista
 13. Huumaa odotellessa eli tipahtaa myös minun postiluukkuun :) niin ja blogisi on huippu ihana - hyvää energiaa, iloista ja värikästä elämää, kivoja ajatuksia!

  Hyvää joulun aikaa! K

  VastaaPoista
 14. Kiitos teille kaikille toivotuksista, Part One meni oikein mallikkaasti. Jatketaan! <3

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!