keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Shoppity shop

Olin jo melkein kirjoittamassa, että kesän paras hankinta on tehty. Yläkerran tuolipäätös on nimittäin käsitelty. Tilasin viime viikolla haaveilemani &Traditionin In Between -tuolin. Monessa kohtaa sisustusta tehdään ja tullaan tekemään budjettiratkaisuja, mutta tässä asiassa en halunnut tinkiä. Pöydäksi valikoitui sama Ikean huippuedullinen helmi kuin Laurallakin, jolta lainasin kuvan. 


Meille se tosin muutti korkeakiiltoisena valkoisena versiona. Tasapaino siis säilyy, kun pöytä ei maksanut juuri mitään ja tuoli taas vaikka kuinka paljon. Toinen työtuoli tulee sitten luultavasti myös olemaan edullisempi hankinta. Ehkä se oikea kävelee vastaan jossain kirpparilla tai muuten vain second handina. Vaatimuksina ovat musta väri ja simppeli puinen olemus. 

Ostoslistalla odottelevat edelleen työpöydän valaisin (olen jo melkein varma siitä, minkä tahdon). Alakertaankin tulen ostamaan uutta, mutta jätän varsinaiset päätökset odottelemaan sitä, että remontti on valmis ja annan niiden vielä muhia vähän. Listalta löytyy ainakin uusi matto olohuoneeseen, uusi isompi sivupöytä / senkki olohuoneeseen ja mieleni tekisi kovasti myös tätä &Brosin Carry me home -pikkupöytää valkoisena. (Onkohan minulla joku fiksaatio &-alkuisiin brändeihin?) Ja se kesän paras ostos? No ilmalämpöpumppu, joka saapui ja asennettiin tänään. Woop woop!

Translation: Some interior related shopping on my mind.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!