tiistai 29. heinäkuuta 2014

Suburban happinessSaanko esitellä - yksi kesän parhaista hankinnoista. Saimme riippumaton aikanaan häälahjaksi, mutta ongelmaksi muodostui se, ettei pihalla oikein ole mitään, mihin kiinnittää se. Suurin osa riippumattotelineistä ei ole mitään varsinaisia kaunistuksia. Pienen googlailun jälkeen löytyi ratkaisu, puinen teline. Tilasimme sen sellaisesta pienestä firmasta kuin Loiko. Teline tuotiin meille kotiin ja kasattiin valmiiksi. Lisäksi saimme opastuksen kasaan laittamisesta ja tähän sopivan kiintoavaimen. Tosi hyvä palvelu, voin lämpimästi suositella!

Kun teimme päätöksen jäädä tähän asumaan, päätimme tsempata pihankin kanssa vähän. Onneksi teimme niin, on ollut aivan ihanaa istuskella nämä lämpimät kesäillat ulkona. Parasta superhelteissä ovat mielestäni nimenomaan ne sametinpehmeät illat. Mikä autuus!

Toinen uusi hankinta on pöytäryhmä, jonka löysin Stockan alen loppurysäyksestä. Vanha pihapöytä siirtyi grillin alle. Siihen kuuluvat tuolit olivat tulleet tiensä päähän, mutta nojatuolit ja säilytyslaatikko ovat maalauksen jälkeen taas oikein kelvolliset. 
Niinpä pihalla on syöty, lueskeltu, otettu päiväunia (riippumatto on juuri sopivasti varjossa), hengailtu muuten vain  ja bloggailtu. Ensi kesänä uusitaan sitten aidat ja nurmikko ja laitetaan terassi. Jos keskiluokkaista unelmaa tavoitellaan, niin tehdään se sitten täysillä. Pakko kyllä myöntää, että juuri nyt tuntuu siltä, että teimme ihan tasan oikean asumisratkaisun. 

Translation: Hammocks and picket fences.

16 kommenttia:

 1. Teillä on kovin kaunista ja tunnelmallista :-) saanko tiedustella mistä nuo valot ovat kotoisin? Ne on huikeat!

  VastaaPoista
 2. Ai,ai aiiiii. Mun miniatyyripihanikin kaipaisi juuri tuota. Ja kyllä, olen tismalleen samaa mieltä,että tuossa on miljoonakertaa parempi kuin kuumassa kolmiossa keskustassa näillä keleillä. On mitä kuoputtaa, jos haluaa. Jos ei heittää vaikka koko pihan terassiksi. Laivikselle omaa lääniä mitä vahtia. Mä salaa peukutin sille,että älkää nyt hyvät ihmiset menkö luopumaan tuosta ihanuudesta.
  Leppoisia kesäiltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja samoin! Pitää muistella pihan mukavuutta helteillä ens talvena, kun lapioi lunta. :D

   Poista
 3. Koira varmasti myös tykkää ratkaisustanne. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tykkää. :) Se rakastaa pihalla olemista!

   Poista
 4. Kivan näköistä! Minäkin viihtyisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pakko kyllä sanoa, että niin mekin. Tosi hyvin!

   Poista
 5. No morjens miten viihtyisä pihanne onkaan! Riippumatto on myös lokoisan näköinen, kyllä tuossa kelpaisi lökötellä kuumalla. Mä keksin mainion ratkaisun helteen karkoitukseen tässä yks päivä omalla pihallamme, kun istahtaa pyllähdin taaperon minialtaasen biksuissa! :D Kyllä viilensi ja leikkejä oli entistäkin hauskempi seurata lähietäisyydeltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mun yksi kaveri keksi saman tempun. Mainio idea, tekisin varmaan itsekin saman, jos meillä olisi skidejä. :D

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Täällä myös remonttiaietta pienimuotoisesti. Kummasti muutos piristää! Olette varmasti tyytyväisiä ratkaisuun, Laivista myöten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjukka! :) Muuutos tosiaankin piristää.

   Poista
 7. Keskiluokkaista unelmaa????? No huh huh

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!