tiistai 8. heinäkuuta 2014

Work in progress


No ei ihan vielä valmista... Mutta kyllä täällä jotain edistystä tapahtuu. Viimeviikkoiselta kaupunkikierrokselta tarttui mukaan ex tempore -hankintana kolme kappaletta Granitin säilytysraheja. Ne vetivät itseensä niin paljon tavaraa ja olin niin positiivisesti yllättynyt, että taidan hankkia vielä pari lisää. Ne palvelevat myös varaistuimina, jos yläkertaan sattuisi jostain syystä kokoontumaan enemmänkin väkeä. Pentikin pallovalaisimista en oikein tiedä. Olen tykännyt niistä kovasti, mutta nyt ne eivät tunnu istuvan enää oikein minnekään. 
Divaanit tuntuvat olevan ainoat kalusteet, jotka ovat varmasti löytäneet paikkansa. Kaikki muu tulee todennäköisesti vielä pyörimään ja vaihtaman paikkaa moneen kertaan. Niin on hyvä. Uudenkarheaa olisi aina niin houkuttelevaa sisustaa heti valmiiksi, mutta olen itse huomannut, että on tosi hyvä, jos kykenee malttamaan mielensä ja odottelemaan. Jotenkin se, miten tila toimii, hahmottuu kunnolla vasta, kun se on ollut jonkin aikaa käytössä ja jos tekee (varsinkin isoja) sisustusratkaisuja liian aikaisessa vaiheessa, voi tulla huteja. Olkoon siis nyt ja tekeytyköön vähän tämä huone. Ja iiks, alakerran remontin aikataulu on sovittu. Jee!


Translation: Upstairs is a work in progress. 

12 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää uusi huoneenne. Jos jostain syystä päädyt valaisimien kanssa sellaiseen ratkaisuun, että päätät luopua niistä johonkin kohtuulliseen hintaan, niin vinkkaa mulle päin. Olen olkaarin sohvapöydille valaisimia vailla :-) terkuin Riitta Nuppu Home-blogista.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kivalta teillä siellä! Jos haluat luopua Pentikin valaisimista, niin olisin kiinnostunut ostamaan ne.

  Laura

  VastaaPoista
 3. Minulta on jotenkin mennyt nyt ihan ohi, että mihin tarkoitukseen tämä yläkerta remontoitiin? Onko se ihan vaan oleskelutila vai esim. TV-huone? Kauniisti olet sen jokatapauksessa nyt jo saanut sisustettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan vaan TV-huone ja työskentelytila, oli aiemminkin samassa käytössä. Meillä ei ole telkkaria olohuoneessa siis. :)

   Poista
 4. Olisi kiva nähdä joskus teidän koko asunnon pohjapiirros (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäpäs piirrän sen vaikka tällä viikolla. :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Muistatko, oliko Granitissa säilytyslaatikoita myös mustana? Minkä hintaisia laatikot ovat? Meillä on jostain tullut hyvin saman näköinen musta säilytin, ja olen etsiskellyt sille kavereita. Meillä säilytetään siinä pipot, talvihanskat, -huivit ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoi ehkä olla, en ole ihan varma. Oli kahta eri kokoa ja ihan kuin niitä pienempiä olisi ollut mustanakin? Noi isot taisi olla noin 35 € / kpl tai vähän päälle.

   Poista
 6. Hienolta näyttää. Onko lattia laminaattia? Kertoisitko tarkat tiedot jos on muistissa/tallella? Kiitos ja aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On laminaattia ja en ole ihan satavarma siitä, että mitä se on. Voin yrittää kaivaa tiedon jostain. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!