maanantai 27. lokakuuta 2014

The fall classics

Yhteistyössä Pentikin kanssaVaikka en noin yleisesti ole mikään varsinainen väri-iloittelija en pukeutumisessa, enkä sisustamisessa, niin syksylle ajoittuu aina sellainen pieni poikkeusajanjakso. Syyskuun lopulta marraskuun alulle oranssi alkaa yhtäkkiä näyttää houkuttelevalta ja haluaisin haalia kurpitsoita joka puolelle. Tässä yhteydessä on tarkennettava, että itse himoitsen Stars Hollow -henkisiä kurpitsoita, en niitä Halloween-versioita. 


Samalla tekee mieli tuoda myös kotiin sisälle oranssia. Niinpä tämän kuun Pentik-stailaus oli itsestäänselvästi oranssipainotteinen. 


Alkuun tyynyralli ja muut stailausjutut ovat aina vähän sellaista hakemista. Mikä näyttää hyvältä, mitkä asetelmat toimivat ja sitä rataa. Mitään sääntöjä minulla ei ole vaan toimin ihan fiilispohjalta ja usein varmistan vielä kameran ruudultakin, että mikä oli paras vaihtoehto. Aina nimittäin se, joka näyttää silmään hyvältä, ei toimikaan valokuvassa. 
Nytkin pyörittelin ja vaihtelin maljakoiden ja tyynyjen paikkaa moneen kertaan ennen kuin olin tyytyväinen. Costa-tyynyt ja Costa-torkkupeitto päätyivät lopulta Aura-koriin odottelemaan päivätorkkujia. 


Tähän vuodenaikaan kelpuutan myös värikkäitä kukkia. Kaipasin syksyistä tunnelmaa myös ruokailutilaan. Lainassa oli tällä kertaa ruskea Moderni-lyhty. Pihlaja-vadille mahtuisi isompikin salaatti, mutta en halunnut peittää kaunista kuviota (enkä olisi jaksanut syödä tuon isompaa sitten jälkikäteen). 

Pihlajanlehtikuvio toistui kynttilöissä. Ulkona hämärsi jo, kun pääsin mallailemaan tuota hauskaa sarvipäätä. Toisiko sellainen sopivan kodikkaan mökkivivahteen? Laivis seurasi kiinnostuneena tapahtumia. Se on tyytyväinen, kunhan sillä on tarpeeksi paikkoja, joihin käpertyä ja tyynyjä, joita myllätä. Koira tulee emäntäänsä. 


Tällä kertaa kaikki tässä postauksessa mainitut tuotteet olivat minulla kuvauslainassa. Yllätin itseni, kun jäin pohdiskelemaan, että olisiko tuo sarvipää pitänyt lunastaa itselle. Se oli sellainen odottamaton tykkäys. Mitä enemmän sitä katselen, sen enemmän siitä pidän. Tämä on ollut todella kiva yhteistyö, kun olen saanut tutustua Pentikin maailmaan tarkemmin. Brändi tunnetaan kai etupäässä keramiikka-astioista ja poroaiheisista koriste-esineistä, samoin kuin pallovalaisimista. Valikoimaan kuitenkin mahtuu ihan mieletön määrä erilaisia juttuja ja paljon sellaiseen modernimpaankin makuun istuvaa. 

Yksi teema on vielä jäljellä tälle vuodelle ja se on tietysti (TIETYSTI!) joulu. Palataan siihen ensi kuussa. Edellisen stailauspostauksen löydätte täältä

Translation: A few fall inspired decor items. 

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! On mukavaa, että syksyihin on saatu vähän jotakin muutakin fiilistelyajanjaksoa, kuin vasta sitten joulu.

  Olohuonekuvista tuli mieleeni, että sisustuskuvissa olisi joskus hauska nähdä, miltä sohvanne näyttäisi tuolla takaseinustalla! Leventäisikö se tilaa kun "käytävä" poistuisi? Viehättävä olohuone joka tapauksessa!

  T:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä, että tuo fiilistelyaika on tosi kiva, kun edes minä en viitsi laittaa joulua lokakuussa. :)

   Usko kun sanon, ei se näytä hyvältä siellä. Olen moneen kertaan kokeillut juuri tuota nimenomaista möpleerausta ja aina todennut saman. Mutta käytävämäisyys kyllä vähenee, kun saan seuraavan sisustusenergiapuuskan ja hankittua sen aikomani kalusteen tuolle päätyseinälle. :)

   Poista
 2. Kivan näköistä ja onpa itseasiassa kiva tuo "koristepää". Jos olen miettinyt sellaisia pieniä sisustussarvia, mutta nyt näyttää tuo koko pää aika hienolta. (outoa puhua sanalla pää, mutta sehän se on :)).

  Tuo salaatti kiinnostaa, kirjoitit siitä ehkä aiemminkin. Mitä siihe tuli? Salaattia, vuohenjuustoa, pekaanipähkinöitä ja ööö kuivattuja karpaloita? Tuleeko muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mä tykkään siitä edellenkin koko ajan enemmän. :)

   Ei tule muuta, joskus laitan kurkkua raikastamaan, mutta toimii melkein paremmin ilman sittenkin.

   Poista
 3. Päivän piristys, Skiglari
  Sun kuvat ovat niin hyviä, oranssi piristää aina, vaikka on monelle outo väri!

  Kiitos hyvistä kuvista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihanasti sanottu! :)

   Mä mietin kanssa, että olikohan oranssi epämieluinen lukijoille, kun melkein kukaan ei kommentoinut mitään. :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Satutko muistamaan tämän ihanan harmaan seinän väriä koska nyt jo kaksi maalipurkkia ostaneena ja pettyneenä niihin seinässä alkaa jo vähän turhauduttaan ja kaipaisin apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Sorry, en valitettavasti muista. Mä otin vielä maalikaupasta mallilapunkin mukaan, mutta hukkasin sen jo remontin alkumetreillä. Toivottavasti teille löytyy oikea sävy. :)

   Poista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!