maanantai 22. joulukuuta 2014

Mikä tyyli?

Yhteistyössä Pentikin kanssa


Kun remonttimme alkusyksystä valmistui, aloitin yhteistyön Pentikin kanssa. Kokeilin Pentikin tuotteilla luoda kolmea eri tyyliä olohuoneeseen ja keittiöön. 

Ensimmäinen tyyli oli hyvin minimalistinen. Osittain se oli sitä siksi, että olimme remontin yhteydessä laittaneet paljon tavaroita kierrätykseen tai vaihtaneet niitä muualle kotiimme. Toisaalta tuollaiseen graafisempaan mustavalkoiseen ilmeeseen sopiikin se, ettei tavaraa ole kauhean paljon. 

Oli kivaa näyttää, että Pentikiltä löytyy muutakin kuin maalaisromanttista tyyliä. Pidin itse todella paljon tuosta mustavalkoisesta matosta ja vähän Missoni-henkisistä tyynyistä. Mustat lampunvarjostimet toivat ryhtiä huoneeseen. 

Koko postaus löytyy täältä.Syksyn pikkuhiljaa pimentyessä oli mukavaa tuoda kotiin vähän väriä ja kaivaa koristekurpitsat esiin. Lokakuu on ainoa aika, jolloin haluan hetkellisesti värikkäämpää sisustusta ja oranssi tuntui hyvältä. Mallailin yllättävää suosikkia, peuranpäätä seinälle ja suureksi hämmästyksekseni ihastuin siihen täysin. 

Tämän postauksen pääset lukemaan tästä.Sitten tuli joulu ja runsas koristelu. Olen aina tykännyt, että minimalismi on joulun vihollinen ja että enemmän on enemmän. Niinpä sirottelin kaikkea kimaltavaa ympäriinsä. 

Koko joulupostauksen löydät täältä

Edelleen meiltä puuttuu paljon sisustuksen viimeisteleviä asioita, kuten verhot ja yksi kaluste, joten ajattelisin näitä ministailauksia enemmänkin sellaisina aihioina, joista voi lähteä viemään sisustusta johonkin suuntaan. Kunhan joulu on taputeltu pakettiin ja koristeet laitettu takaisin säilöihinsä, on aika reipastua taas tämän asian suhteen. Mikä näistä tyyleistä on sinun suosikkisi? Mitä tyyliä sinä lähtisit edistämään? Mustavalkoista ja vähän jopa industrial-tyylistä? Vai toisitko kenties lisää värejä ja kuvioita kokonaisuuteen? Vai olisiko valintasi sametin, kynttilälyhtyjen ja koristeellisuuden tie?

Kerro mielipiteesi kommenttiboksissa, niin olet mukana arvonnassa, jonka palkintoina arvon kaksi kappaletta 50 euron lahjakortteja Pentikille. Pidetään tällä kertaa kisa pystyssä vähän pidempään, niin joululomalaisetkin ehtivät mukaan. Vastaa siis viimeistään 4.1.2015. Huomioithan, että minulla on kommenttien valvonta päällä, joten voi kestää hetken ennen kuin vastauksesi tulee näkyviin. 

Sitten ei muuta kuin mielipideasioista kiistelemään, onnea arvontaan!

134 kommenttia:

 1. Enemmän on enemmän eli koristeellinen tyyli. Kiitos tästä vuodesta blogisi parissa ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Minusta on aina tuntunut , että arvostatte kodissa nimenomaan tunnelmaa ja lämpöä. Tästä syystä minä kannatan vahvasti tuon sametin ja kynttilälyhtyjen komboa. :) Rauhallista Joulua ja Menestystä Uudelle Vuodelle!

  VastaaPoista
 3. Pidän eniten oranssista siaustuksesta. On mielestäni yhtäaikaa raikas ja lämmin. Sen verran puolueellinen kanta, että omassa joulusisustuksessa käytin hm homen oranssin punaisia tyynyjä beigen ja valkoisen kanssa. Pidän paljon tästä uudesta värilöydöstä. Toivottavasti arpaonni suosii, tänään kävin viimeksi Pentikistä jotain pukin konttiin ja uusikin reissu passaisi mainiosti. Tällä kertaa ehkä jotain itselle? :) -lisa

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoinen ja hopea/teräs, ripauksella kirkkaita värejä tekstiileissä. Pientä "sälääkin" saa olla. Tärkeintä tietysti on se missä itse viihtyy ja koti tuntuu kodilta.

  VastaaPoista
 5. Itse taas rakastan tuota graafista musta-valkoista. Oma koti tuossa hengessä ja koko perhe tykkää.

  MarikaR

  VastaaPoista
 6. Minimalistinen musta-valkoinen tuntuu just nyt hyvältä idealta!!
  T. Hilma

  VastaaPoista
 7. Graafinen mustavalkoinen on ihana mutta omaksi yllätykseksikin ihastuin myös tuohon pirteän raikkaaseen oranssiin...

  Tunnelmallista joulua!

  maroona@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Omaan kotiini valitsisin tuon joulusisustuksen. Siihen pari punaista joulu tyynyä tai kynttilää. Ja se on siinä.

  Hyvää ja Levollista Joulua ! Tv Marjo

  VastaaPoista
 9. Sellainen kiva yhdistelmä passaisi, jossa olisi musta-valkoista ripauksella pehmeyttä. Ettei liian " kolkoksi " menisi jos olisi yksistään musta-valkoista. Pentikiltä löytyy paljon tuotteita tuota pehmeyttä antamaan. Itsellä on nyt ruvennut enemmän kiinnostaman tuo musta-valkoinen ja aika minimalistinen tyyli, aiemman maalaisromanttisuuden sijaan.

  VastaaPoista
 10. Tuo viimeinen kolahtaa: samenttinen, kynttiläkyhtyineeen.

  Laura T.

  VastaaPoista
 11. Minimalistinen ja mustavalkoinen on paras, Laiviskin sopii väreihin.

  VastaaPoista
 12. Kolmas vaihtoehto, tunnelmallisen runsas, on suosikkini. Pentikillä on nykyään aika ihania juttuja! t. Erika

  VastaaPoista
 13. Tykkäsin peuransarvityylistä ilman oranssia. Viimeinen kans kiva, mutta vain juhlaan, ei arkeen.

  VastaaPoista
 14. Olen ehdottomasti vaalean ja hienoisen bling blingin kannalla, vaikka ympäri vuoden. Arjessa pitää olla hieman luksustakin ;) T. Mansen mimmi

  VastaaPoista
 15. Viimeisin kuvasarja on kaikkein kodikkain ja lämpöisin, mutta myös mustavalkoinen matto ja tyyny alussa ovat tyylikkäitä. Ehkä näiden kahden yhdistelmä; kynttilöitä ja torkkupeittoja ja siihen ripaus graafisuutta, mutta ei liikaa tavaraa esillä.

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti viimeinen vaihtoehto on minun mieleeni<3 Rauhallista joulun aikaa! :)

  VastaaPoista
 17. Minimalistinen tyyli muutamilla väreillä ja tyynyillä höystettynä. Jouluna runsaus ok, mutta koko vuotta ei jaksaisi pikkuesineitä katsella. Helpompi siivotakkin kun tasot eivät pursuile tavarapaljoutta.

  VastaaPoista
 18. Nro 1, koska se on niin erilainen kuin mitä olen Pentikiltä tottunut näkemään.

  Rva R

  VastaaPoista
 19. Minimalismi ja industrial on mieluisin, mutta pitää sitä hitunen kotoisuuttakin olla vaikka tekstiileillä ja kynttilöillä.

  VastaaPoista
 20. Viimeistä ihastelen, joten peukut sille!

  VastaaPoista
 21. Kaikki olivat onnistuneita. Toisaalta oranssikin toi kivasti efektiä. Ehkä kuitenkin taivun viimeisimpiin kuviin, samettiin ja lyhtyihin :)

  VastaaPoista
 22. Less is more:)
  Annukka

  VastaaPoista
 23. Kyllä tuo alin kolahtaa. Tuli sellainen wow-efekti ja oli pakko kyttäillä, että mitä kaikkia elementtejä kuvista löytyykään. :) Tosi kaunista.

  VastaaPoista
 24. Näin joulun alla teidän oma sisustuksenne miellyttää eniten kaikkine kivoinen yksityiskohtineen: on tunnelmallisen ja lämpöisen näköistä. Omaa tyyliä edustaa ehkä entiten ensimmäinen (ainakin haaveissani, jossa asun loft-kämpässä), mutta en tyytyisi täysin musta-valkoiseen värimaailmaan ja minimalismiin: lainaisin värejä ja esineitä muista tyyleistä, jotta olisi kodikasta eikä liian kliinistä sisustuslehtimäisyyttä.

  Tunnelmallista ja rentouttavaa joulun aikaa!

  Anna-Bella

  VastaaPoista
 25. Itse tykkäsin eniten ensimmäisestä, vaikka kaikki olivat nättejä. Ja tuo peuran pää on todella hieno ja se sopisi mielestäni myös tuohon ensimmäiseen!

  VastaaPoista
 26. Minusta parhaiten sopii mustavalkoinen tyyli! T. Sulon mamma

  VastaaPoista
 27. Täältä peukut musta-valkoiselle minimimalistityylille, vaikka nuo teidän joulukuvatkin olivat aivan ihania. Itse en kuitenkaan jaksaisi niin koristeellista tyyliä muuten kuin jouluna.

  T. Lydialainen

  VastaaPoista
 28. Kaikki kauniita, mutta alkupään kuvat ovat eniten mieleeni. Tuo ihana mustavalkoinen matto kelpaisi itsellekin.

  Kielo

  VastaaPoista
 29. Toisesta tykkään enemmän. Joulupostaukset <3

  VastaaPoista
 30. Viimeinen on suosikkini: lämpöä ja tunnelmaa mutta silti sopivan hillitty.
  Susanna

  VastaaPoista
 31. Keskimmäinen! Se on jotain uutta, väriä, uutta mutta myös vanhaa tai ajatonta. Mustaa ja valkoista sisustuksessa, haukotus! Tylsää ja niin monta blogia ja kotia pursuilee niitä.

  VastaaPoista
 32. Wow, kaikki tyylit kyllä kelpaisivat, mutta viimeinen taitaa nyt kuitenkin viedä voiton.
  - Idas

  VastaaPoista
 33. Mulle uppoaa parhaiten toi muhkea joulutyyli :) Mä nostaisin muuten ton puisen potkurinlavan seinälle poikittain. Se on ihana ja menee jotenkin hukkaan tuolla nurkassa.

  VastaaPoista
 34. Ekasta tykkään eniten, vaikka jokin väriläiskäkin voisi olla kiva sekä peuran pää mukaan :)

  VastaaPoista
 35. Hienostuneempi tyyli sopii teille hyvin. Tarkoitan hopeaa-harmaata-valkoista-beessiä.
  Terkuin, Ouna

  VastaaPoista
 36. Vaikka itse tykkäänkin minimalistisesta tyylistä ja tavallaan tuo ensimmäinen tyyli miellyttää, niin nyt täytyy antaa pisteet kuitenkin kolmoselle (ehkä lähestyvällä joululla on jotain tekemistä asian kanssa) :) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 37. Minun suosikkini on runsas joulutyyli, ja muutenkin pidän kovin perinteisestä maalaisromanttisesta Pentikistä :)

  Hanna

  VastaaPoista
 38. Minä pidän eniten ensimmäisestä eli musta-valkoisesta tyylistä, mutta lisäisin jotain pientä tehostevärillä - esimerkiksi oranssilla. Kaikki tyylit ovat kyllä omalla tavallaan kivoja, mutta vähiten osaisin kuvitella teille keskimmäisen tyylin.

  VastaaPoista
 39. Minun mielestäni musta-valkotyyli on kivoin, mutta lisäisin jotain pientä tehostevärillä - esimerkiksi oranssilla.
  Paula L

  VastaaPoista
 40. Rouheeta industrialismia ;)

  Mukavaa joulua! Marle

  VastaaPoista
 41. Viimeisessä vaihtoehdossa on tiettyä tunnelmaa ja kodikkuutta, jonka uskoisin olevan kauniiden tekstiilien ansiota. Kuitenkin omaa silmääni miellyttää eniten ykkösvaihtoehdon tyyli mustavalkoisine printteineen ja ihanine torkkupeittoineen. Lähtisin siis jatkamaan sisustusta sen pohjalta. Nojatuoli on muuten ihana, toivottavasti se on omaa kalustoa. :)

  -MD-

  VastaaPoista
 42. Minimalistinen ja tottakai joulun kunniaksi rönsyilevä ja kimaltava tyyli, osallistun arvontaan, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 43. Ääni mustavalkoiselle tyylille. Uudet mustat sisustustavarat sopivat hyvin teidän vanhoihin runsaampiin linjoihin.

  Salsas

  VastaaPoista
 44. Minun makuni on aika minimalistinen, mutta en osaa nähdä sitä sinun/teidän kodin tyylinä. Noista kuvista parhaiten miellän teidän näköisiksi nuo joulunajan kauniit kuvat, joissa on enemmän "muhkeutta", eikä kuitenkaan liikaa kaikkea vaan juuri sopivasti. Hyvää joulua! T. Mariluu mariluu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Itse toisin sisustukseen lisää väriä (oranssi tosi jees!), ja peuranpää nousi heti suosikiksi :)

  VastaaPoista
 46. Minimalistinen, hieman industrial-henkinen tyyli on eniten minun makuuni, vaikka mullakin joulu muodostaa poikkeuksen (minimalismi ON joulun vihollinen ja jouluna enemmän on enemmän). Vaikka täytyy myöntää, että nuo oranssit raidalliset tyynyt on todella ihanat. Tosin minimalistiseen tyyliin sopii mielestäni hyvin mausteeksi muutama väripilkku. Olen himoinnut valkoisia pellavaverhoja, kun joskus raaskisi hankkia...

  VastaaPoista
 47. Mustavalkoisuus olisi minun valintani, mutta tuo oranssi sopisi ehkä paremmin teille.

  VastaaPoista
 48. Minusta tuo oranssilla raikastettu "pelkistetty perustyyli" on kaunis. Suosin tätä omassa kodissanikin: olen valinnut tietyt "päävärit", joihin yhdistän voimakkaampia värejä tuomaan lämpöä ja eloa. Suosikkejani ovat juurikin oranssi, punainen ja violetti. Ne toimivat sopivina annoksina jopa samanaikaisesti esim. tyynyjen ja kynttilöiden väreissä! Nyt on mieli alkanut tehdä sinistä. Mietin, mihin huoneeseen sopisi kirkkaansininen tehosteseinä...

  Hannele

  VastaaPoista
 49. Ehkä noita kaikkia voisi vähän yhdistellä. Mutta jos pitää valita niin viimeinen :)

  Hanna T.

  VastaaPoista
 50. Vähemmän on enemmän, paitsi tietysti jouluna. Peuranpää on kyllä hauska.

  -ttk-

  VastaaPoista
 51. Viimeinen vaihtoehto olisi eniten mieleeni :)
  paivijj (at) gmail.com

  VastaaPoista
 52. Viimeisestä pidin eniten!Kodikas ja lämmin tunnelma!
  eva.t@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Tykkään eniten tuosta ensimmäisestä, mustavalkoisesta tyylistä. Voisin ottaa niiden kuvien tavaroista aikalailla kaiken omaan kotiini! :)

  VastaaPoista
 54. Omassa kodissa on nyt menossa vaihe, jossa yritän vähän vaivihkaa hivutella värejä mukaan sisustukseen, myös siihen juhla-ajan ulkopuoliseen kodin lookkiin. Noita postausten kuvia katsoessa teidän kodissa lähtisin kyllä tuolle viimeisen vaihtoehdon linjalle. Näyttää kutsuvalle, kodikkaalle ja ah, niin tyylikkäälle.

  VastaaPoista
 55. Joulusisustuksen tyyli tuntuu jotenkin istuvan teille parhaiten. Ehdottomasti siis sillä linjalla eteenpäin. Tosin peuranpään pitäisin. Mutta ensimmäinen - vaikka aika niukoistakin tyyleistä pidän - jotain siitä uupuu.

  VastaaPoista
 56. Viimeisin vaihtoehto on mielestäni kodikkain. Tavaraa ja pikkusälää saa olla, muttei kuitenkaan liikaa. Pehmeät huovat ja tyynyt tuovat sisustukseen lämpöä.
  adalmina82@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Aiemmin olisin vastannut minimalismin, mutta liekö joulusta sekaisin, kun koristeellisuus viehättää enemmän. Valitsen siis runsaamman tyyliin.

  VastaaPoista
 58. Heitänpä haasteen... Miten säilyttää joulun lämpö ja tunnelmallisuus myös muina vuodenaikoina. Joulusisustuksesi on kiinnostava, ilman liioittelua. Jatkaisin siis sillä.

  VastaaPoista
 59. Mustavalkoinen tyyli ehdottomasti ripauksella sitä jotain. Jotenkin sellainen simppeli kuten mielestäni on pukeutumisesikin. En siedä itse tavaramääriä, vaikka joulu onkin poikkeus. Vähemmän on vaan enemmän!

  Hyvää joulua!!

  Saila

  VastaaPoista
 60. Mustavakoinen on suosikkini. Tosin olen täysin samoilla linjoilla joulusta: silloin pitää olla kaikkea koristetta ja paljon. Ihanaa joulua! Piude

  VastaaPoista
 61. Viimeisin on paras! Löytyy kodikkuutta ja lämpöä.
  T. Riitukka

  VastaaPoista
 62. Kimaltava, pehmeä joulutyyli ihastutti! Ja sitten kun ei ole joulu, niin voisi olla vain pehmeää. Pehmeä tunnelma siis :)

  VastaaPoista
 63. Pakko nyt jouluna sanoa tuo viimeinen. Jouluna more is more. Tunnelmallista joulua!

  VastaaPoista
 64. Ensimmäinen tyyli on eniten mieleeni! speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Eka kuva oli paras, mutta toki siihen voi lisätä jotain kolmosesta...

  -Ella-

  VastaaPoista
 66. Kolmas tyyli on ihanan tunnelmallinen <3 myymeri@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Tykkään, että enemmän on enemmän :) Joulutyyli siis vie voiton, vaikka muutkin olivat kivoja.

  Hyvää loppuvuotta Norppa!

  Terkuin, Minnis

  VastaaPoista
 68. Ensimmäinen, minimalistinen tyyli on minua! :)
  leena.kaasila@arkjr.fi

  VastaaPoista
 69. Kolmas tyyli viehättää! paivi.pitkanen5@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Joulutyyli on suosikki. Ihania yksityiskohtia. Värisävyt käy yhteen.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 71. Mustavalkoinen minimalistisuus kolahtaa minuun täysin! Ja tuo matto on aivan mielettömän upea, sellaisen voisin kotiuttaa omaankin kotiin. Jotenkin tämän joulun jälkeen tuntuu, että tavaraa ja kimmellystä haluaa karsia, joten siksi minun ehdotukseni on minimalistinen linja :).

  blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

  VastaaPoista
 72. Kolmas tyyli jouluisine koristeineen on ihana <3
  VirtaHenna@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Hups, yllätyinpä itsestäni! Aikaisemmin olisin valinnut mustavalkoisen, mutta nyt kyllä täytyy sanoa, että jouluinen tyyli on suosikkini.
  -Sannas-
  sasavela@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Joulutyyli oli mun makuun.
  Piipaa

  VastaaPoista
 75. Suosikkini on ehdottomasti kolmas, koristeellinen tyyli. Niin lämmin ja kodikas...

  susanna.lauros@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Vaikea päättää ensinnäisen ja kolmannen tyylin välillä, mutta ehkä kuitenkin näin bling bling -aikaan tuo kolmas.

  VastaaPoista
 77. Täällä raksalla painiskellaan samantyylisetn ongelmien kanssa, että mikä väri passaa minkäkin kanssa, tyyliään hakee keittiö, olohuone, wc ja makkari...tosin pinnatvieltä auki, mutta tilauksia pitäisi tehdä vuodenvaihteen jälkeen, että päästäisiin eteenpäin :) mä tykkäsin noista kaikista tyyleistä, joita olit mallaillut. Ehkä eniten kuitenkin inspiroiduin tuosta oranssin eri sävyillä maustetusta kokonaisuudesta...juuri kun itsekin pyörittelen mielessä valkoinen-harmaa-musta-oranssi-komboa...ehkä lähtisin tuota vielä vaikka vaaleapohjaisella matolla sävyttelemään, olisko joku pehmeä luonnonvalkoinen matto kiva tuohon lisäksi tai sitten murretunoranssi matto? Noi kynttilät ja tyynyt on kivat ja sopivat tuohon kokonaisuuteen sekä tuo Pentikin kattausastia. Tsemit tyylipohdintoihin, vaaleanharmaa seinä on onnistunut teillä hyvin myös :) sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 78. Kolmas, eli joulutyyli on minusta paras. Kodikas ja lämmin.
  -Merja-

  VastaaPoista
 79. Kolmas ehdottomasti :)
  -Anni

  VastaaPoista
 80. Pidän viimeisestä koristeellisesta tyylistä. johanna.m@jippii.fi

  VastaaPoista
 81. Kolmas koulutyyli isän minusta mukavan kodikas ja lämminhenkinen.
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 82. Ensimmäinen tyyli on eniten omaani :) sinipit@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Näin joulun hämärän tunnelmoinnin ja koristeluiden jälkeen alkaa taas halajamaan kevään valoa ja raikkautta, niinpä tuo ensimmäinen näyttää tällä hetkellä houkuttelevimmalta.

  VastaaPoista
 84. Kolmas on elämänmyönteinen, salliva! Siinä näkyy parhaiten asukkaiden persoona ja lämpö&pehmeys=koti😄

  VastaaPoista
 85. Kolmas joulutyyli on ehdottomasti paras! Koristeellinen ja elegantti. Juhlava mutta kuitenkin tavallinen. Sopii kotiin kuin kotiinkin. Ja pienellä twistillä saa vaihtelua kokonaisuuteen. Hopea/ harmaa/ valkoinen/ musta lempparivärejä. tuollaista tyyliä haluan juuri kotiinikin.

  Ann84

  VastaaPoista
 86. Kolmas tyyli parhain,koska se on harmooninen ja kodikas.T:Anne.H

  VastaaPoista
 87. Vaaleaa, vähän kromia ja blingiä, samettia, turkista, eli pehmeitä tekstiilejä, kynttilöitä ja kodikasta tunnelmaa...niistä on tehty minun makuuni oleva sisustus! :)

  VastaaPoista
 88. Voi tuo viimeinen kuvasarja on aivan upea! Sametista nyt en ole ihan varma, mutta miksipäs ei. Ehkä siihenkin ajatukseen tottuisi ajan kanssa. Siltikin tuo oranssi näyttää kauneimmalta sommitelmissasi,tulee esille ihanasti.

  heini.holopainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 89. Ensimmäinen :)

  yst. Mellu mellu132@gmail.com

  VastaaPoista
 90. En yritä tuplata voittomahdollisuuksia kahdella vastauksella, äskeisestä unohtui nimi joten totean vielä toistamiseen. Ensimmäinen graafinen tyyli, selkeätä ja tyylikästä :)

  VastaaPoista
 91. mustavalkoinen on sisustukseni väri ja niinkuin koirani dalmis;D mutta oranssi jotenkin iski nytten kovasti.
  kiitos blogista ja hyvää uutta vuotta.yt.maija

  VastaaPoista
 92. Mustavalkoista sen olla pitää
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 93. Minimalistinen musta-valkoinen on suosikkini, jota pehmentäisin puupinnoilla ja sävyillä.
  ylipaava@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Hei Norppa, oikein kivan näköistä. Olen aina tykännyt Pentikin tyylistä ja minulla on monia heidän tuotteitaan. Mielellään hankkisin niitä myös lisää :). Hyvää alkavaa vuotta ja kiitos kivasta blogistasi!

  T.Miia

  VastaaPoista
 95. Keskimmäinen tyyli nappasi ja jäi mieleen. Sillä siinä oli jotain uutta, vähän leikkisyyttä ja väriä. Tykkään!
  petra_84(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 96. Minä joka olen aina haaveillut loft-asunnosta ja ahdistun liiasta tavarasta, tykkäsin eniten kolmannesta
  -Mona

  VastaaPoista
 97. Itse tykkäsin eniten joulun runsaasta tyylistä. Eikä siinä mielesyäni ollut liikaa blingiä, jokseeniin juhlakauteen sopivasti.
  Kiva blogi siulla, lukijana nyt pari vuotta.
  Toivotaan onnea arvontaan ja hyvää uutta vuotta Siulle ja kaikille lukijoille,
  Virpi

  VastaaPoista
 98. Pentik on yksi suosikkiliikkeistäni! Kodissamme ei ole yhtään huonetta, jossa ei olisi jotain pentikkäistä.. Jouluinen sisustus on kivoin.

  VastaaPoista
 99. Minimalismi sopisi ehkä meille, mutta kyllä joulupostaus näytti parhaalta ja eniten sinun tyyliseltäsi!

  VastaaPoista
 100. Minimalistinen tyyli on paras. Sitä voi tarvittaessa pikkasen rikastaa jollain koristeella tai värillä jonka saa myös nopeasti pois :)

  -KatiLeena

  VastaaPoista
 101. Keskimmäinen tyyli!
  Postiamallalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Minimalistinen tyyli, ehdottomasti! sparks1-2-3@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Eniten tykkään viimeisestä, ihanan ylellinen olematta överi.
  LauraV

  VastaaPoista
 104. Näissä kuvissa koristeellinen näyttää mukavimmalta.

  VastaaPoista
 105. Minimalistinen tyyli kuorutettuna ihanilla peitoilla ja pienellä määrällä maalaisromanttista/ sopivasti kulahtanutta tavaraa :D

  VastaaPoista
 106. Viimeinen kolahtaa :)
  S

  VastaaPoista
 107. Tykkäsin musta-valkoisista ensimmäisistä kuvista ja samalla kuitenkin joulutyylistä. Ihania kuvia ♡
  Hyvää uutta vuotta!
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 108. Tykkään musta-valkoisesta industrialista. Tuo matto näyttää sen verran mukavalta, että pitää se käydä katsastamassa, kun on matto haussa omaan olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 109. Ilman muuta värejä rakastavalle oranssia. Mv-tyylikin oli kyllä yllättävän ihana.

  VastaaPoista
 110. Tuo viimeinen ehdottomasti, todella kaunis :)!

  VastaaPoista
 111. Runsas ja tunnelmallinen tyyli ehdottomasti.
  Tiina A.

  VastaaPoista
 112. Olen tuon minimalistisen tyylin kannalla. Olen ihastellut blogissasi näkyviä kotikuvia juuri siksi, ettei niissä näy kamalaa tavaran paljoutta ja hirmuista blingblingiä. Ehkä pieni ripaus väriä tai jouluna kimmellystä on silloin tällöin helpompi lisätä jos "perussisustus" on hillitty. Ja hillitty ei tarkoita todellakaan tylsää ja valjua! Musta esim. tosiaan antaa ryhtiä sisustukseen vaikka lampunvarjostimien tai kehysten tms. avulla. Pentikissä on todella paljon ihania astioita ja sisustustavaraakin, olisi onnenpotku saada lahjakortti sinne! Olen haaveillut kauan siellä myytävästä hopeansävyisestä "tuikkupuusta". Siinä on sopivasti kimmellystä ja se olisikin aivan ihana pimeän talven sulostuttaja!
  -Mariska-

  VastaaPoista
 113. Oranssi ja joulu. Oranssi sopivan maton kanssa olisi voinut olla ykkönen, mutta joulu vie nyt voiton. Mulle ei saa olla liian riisuttua! :)

  VastaaPoista
 114. Mustavalkoinen on ihan paras :)
  Jutta

  VastaaPoista
 115. Kaikissa on joitakin ihania juttuja, mutta taitaa kuitenkin tuo alimmainen tyyli olla paras.
  -Marjuska

  VastaaPoista
 116. Mustavalkoinen puhutteli minua eniten. Ja, samoin, olen ilahtunut huomattuani pentikin uudenlaisen tyylin. Saga

  VastaaPoista
 117. Mustavalkoisuuden nimiin liputan. (Sekä teidän yläkerran) :) onnistunut remontti teillä ja ihana koti! :)
  / Karoliina

  VastaaPoista
 118. Luulenpa, että tuo mustavalkoinen on pian menneen talven lumia kun taas viimeinen pehmeä vaihtoehto edustaa jollain tavoin klassisinta vaihtoehtoa, varmuutta ja hivelee silmiäni eniten. Minusta tyylisi on ollut kaikessa tähän asti luksus, aistikkuus, pehmeys, klassisuus.

  VastaaPoista
 119. Olen ylemmän tyylin kannalla. Pidän tyylistäsi, kotisi toimii loistavana inspiraation lähteenä. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 120. Kerroksellisuutta ja väriä lisää. Keväällä ehkä vaaleanvihreää.
  T: Nitta

  VastaaPoista
 121. Minimalisti paras! CBK toimikoon johtotähtenämme!

  VastaaPoista
 122. Minimalistinen tyyli miellyttää eniten minua.
  leenmatt@luukku.com

  VastaaPoista
 123. Mun suosikkini näistä on sametti ja kynttilälyhdyt.

  VastaaPoista
 124. Kolmas tyyli miellytti silmää eniten :) Elämään tarvitaan välillä vähän samettia ja jotain kiiltävää. Välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta kuitenkin. t. Salla

  VastaaPoista
 125. Vaikka kaikissa on puolensa, niin kyllä viimeinen tyyli iski parhaiten!:)
  -jenni

  VastaaPoista
 126. Tuo viimeinen on suosikkini, ihanan tunnelmallinen. -Elsa
  elssaliisa@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Kaikissa tyyleissä oli kivoja juttuja, mutta omaa tyyliäni mukaillen ykköseksi nousi ensimmäinen eli mustavalkoinen minimalismi.
  - Emppu

  VastaaPoista
 128. Vika tyyli osui ja upposi! Ihanaa sisustusinspiraatiota <3 odotan jo innolla purjehduspostauksia, meillä alkoi toinen vuosi purjeveneen omistajina ja oon saanut sulta monta kivaa vinkkiä mm. pukeutumiseen ja syömiseen liityen.
  Mahtavaa alkanutta vuotta!
  jhakasalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Lämpöä ja tunnelmaa, eli kolmas vaihtoehto :)
  -TiinaJ-

  VastaaPoista
 130. Graafinen tyyli näyttää hyvälle, ajaton!

  VastaaPoista
 131. Minuun iski tuo ensimmäinen musta-valkoinen kokonaisuus, siihen joku keväinen tehosteväri esim.tyynyjen muodossa ;) Pidän melko simppelistä sisutuksesta, joten omasta kodistakin voisi löytyä tuon tyylinen sisustus :)

  VastaaPoista
 132. Hmm, kyllä se minimalistinen sisustustyyli miellyttää eniten silmää. Koristeita (kynttilöitä! jne). pitääkin olla, muttei liikaa. Kevättä kohden pieni piristysruiske väreillä toteutettuna sopisi mielestäni teidän kotiin tosi hyvin. Kun sen tekee pienillä sisustustavaroilla(kynttilät, tyynyt...) niin muutos on helppo vaihtaa takaisin neutraaliin tarvittaessa. Eli jotain väriä! :)

  h_lo(ät)netti.fi

  VastaaPoista
 133. Pidän kovasti ensimmäisestä, minimalistisesta sisustuksesta, mutta teidän kotiinne tuo viimeinen sopii kuin nenä päähän. Ääni siis runsaalle sisustukselle :)

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!