torstai 4. joulukuuta 2014

One lazy SaturdayKävimme lauantaina kaupungilla hengailemassa. Oli tarkoitus mennä brunssille, mutta olimme vähän myöhään liikenteessä, eikä Helsingissä ole kovin montaa vaihtoehtoa myöhäiselle lauantaibrunssille. Niinpä päädyimme Hietsun halliin ja Roslundille. Jos Stadin paras pizza löytyy Pjazzasta, niin nyt löytyi kaupungin paras salaatti. Se oli Roslundin päivän salaatti, joten en tiedä, onko se millään vakkarilistalla. Salaatissa oli maalaiskanaa, Dijon-kastiketta, marinoitua punasipulia ja sen sellaista. Herkullisuudessa lähimmäksi pääsee Teatterin salaatti, jossa on tonnikalafilettä ja wasabimajoneesia, mutta Roslundin salaatti sai ykkäöpaikan myös ruokaisuutensa ansiosta. Se piti nälkää pitkälle iltaan. Mies söi burgerin. Roslundin burgeri on omissa kirjoissani jaetulla ykkössijalla Cafe Birgitan hampurilaisen kanssa, kun kaupungin parhaita purilaisia listataan. Roslund löytyy Hietsun hallin lisäksi myös Teurastamolta, suosittelen lämpimästi. 
Hallissa oli jo ihanan jouluinen tunnelma. Allekirjoittanutta tosin on helppo miellyttää sillä, että lätkäisee vain ison kasan (valkoisia, tämä on tärkeää) jouluvaloja jokaiseen mahdolliseen paikkaan. 


Asu oli rento, sellainen jossa viihdyn hyvin. Yritän nyt aktivoitua asukuvien kanssa enemmän, vaikka se on kyllä melkoisen hankalaa näissä valaistusolosuhteissa. Jos saisin aikaiseksi ikuistaa asuja, niin kumpia kaipaisitte enemmän - duunivaatteita vai vapaa-ajan kuteita?

Neule/knit: Uniqlo
T-paita/t-shirt: JC
Farkut/jeans: American Eagle Outfitters
Kengät/shoes: New Balance
Takki/coat: Zara
Huivi/scarf: By Pia's (saatu blogin kautta / giveaway)
Laukku/bag: Marc by Marc Jacobs

Translation: Last Saturday - burgers and relaxing. 

10 kommenttia:

 1. Auttaako jos sanon että molemmista asukuvia :)? Sun vapaa-ajan asut on ihania mutta toisaalta kaipaan enemmän inspiraatiota työasuihin joten vastaan että duuniasuista! Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!
  -Laura

  VastaaPoista
 2. Roslundin hampurilainen on herkullinen! Viime vuonna menimme Roslundin tiskille syömään synttäri-illallista toiveestani, eikä tarvinnut pettyä!

  VastaaPoista
 3. Inspiraation vuoksi duunivaatteita, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. No molemmista tietysti sillä inspiraation lähteitä voi löytyä kummastakin:) joten eikun asukuvia vaan otteleen... Jään odottelemaan:)

  VastaaPoista
 5. Ai jai, vaikea valinta, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että duunivaatteista. :) Olipa kauniita kuvia ja vähän tuli nälkäkin noita katsellessa... Terkuin Mari K

  VastaaPoista
 6. Vapaa-ajan asuja, kotiasuja,duunivaatteita - kaikki käy mut kuiteski tuossa järjestyksessä :) Sekä paljon kuvia jouluisista tunnelmista. Kivasti taas kuvattu :)

  VastaaPoista
 7. Duuniasuja ja sun polyvorekoosteita - ne on mun suosikkeja olleet aina. Myös niistä on saanut vinkkejä oman vaatekaapin hyödyntämiseen ja aarrekarttaan upeita must have -juttuja!

  VastaaPoista
 8. Molempi parempi, mutta jos on pakko valita, niin duuniasuja, kiitos! T. Kati :-)

  VastaaPoista
 9. Inspiraatiota tarvitaan enemmän duuniasuihin. Vaikka vapaa-ajan asut olisivatkin noin muutoin listalla ykkösenä. Mutta oikea tarve on enempi inspiraatioon työn saralla.

  t. leena

  VastaaPoista
 10. Tykkään älyttömän paljon katsella asukuvia, niistä saa aina kivoja vinkkejä. Itsekin yritän säännöllisesti blogissani kuvata asukuvia.

  Vapaa-ajan asuja tykkäisin enemmän katsella, mutta kaikki käy!

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!