lauantai 20. joulukuuta 2014

Paketointihommissa


Tavoitetila saavutettu, miinus kuusi. Hyasintit ovat avautuneet juuri parahiksi ja lahjat ovat yhtä lukuun ottamatta paketissa. Käärin lahjoja tänä vuonna vanhaan tapaan voimapaperiin ja Lauralta bongaamaani tapaan sanomalehteen. Minusta on kehkeytynyt ihan taitava paketoimaan ilman teippiä, koska unohdan joka vuosi ostaa sitä. 

Ainoa paketoimaton lahja on puolitoistavuotiaan kummityttöni, koska oli pakko odotella aamua ja valoa, jotta sain napattua kuvan. En kestä, miten söpöjä vaatteita lapsille on tarjolla. Haahuilin Stockan lastenvaateosastolla varmastikin suurimman osan lahjaostoksiin käyttämästäni ajasta eilen. Tämä takki on Mayoralin, jolla näytti olevan muitakin tosi, tosi ihania vaatteita. Nyt virkistävälle lenkille ja sitten pakettihommat finaaliin. Saatan hyödyntää vielä Lauran vinkin aikakauslehdistäkin. 

Ihanaa lauantaita!

5 kommenttia:

 1. Hei , ihana pikkutakki! Olet ollut tosi ahkera, itselläni paketointi edessä tänään ja vähän muutakin puuhastelua. OIkein ihanaa Joulun aikaa teille kaikille ja kiitos vielä tästä blogista!
  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! <3

   Ihanaa joulun aikaa sinne myös ja kiitos kun luet. :)

   Poista
 2. Onpas söpö takki! Pienille tytöille on kyllä ihania vaatteita.

  Kiitos viime viikolla antamistasi ruokavinkeistä. Eilen kopioitiin alkupalat ja jälkkäri ja kaikki tykkäsivät. Varsinkin pienet apukokit, jotka painelivat innoissaan piparkakkumuoteilla leipäjuustokuvioita.

  T. Lydialainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olisin voinut ostaa koko osaston tyhjäksi. :D

   Ja mahtavaa, että vinkeistä oli iloa. :)

   Poista
 3. meillä on kaksi tyttöä perättäin, ja kauhea dilemma. kivoja vaatteita on ostettu jo sille vanhemmalle, jolta ne on priimana säästyneet nuoremmalle, ja silti niitä kivoja olisi kaupat pullollaan vaikkei yhtään lisää tarvitsisi.. =)
  /kippuralla

  VastaaPoista

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!